Novice
  • Nadangel Cassiel

    06.09.2015 23:31

    5.9. se je rodila nova Ekvilibrium steklenička, ki v Aura-Somo prinaša izvorni zagon, nekaj novega na novem nivoju. In ravno v teh dneh se spreminja tudi spletna Trgovina za dušo. Sinhronicitete, ki nekaj pomenijo!

FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Aura-Soma

Barve Aura-Some predstavljajo ogledalo našega energetskega sistema, našega mentala in čustev. Zato je Aura-Soma ogledalo duše.


Aura-Soma vam pomaga
- postati notranje srečnejši in bolj zadovoljni sami s seboj,
- uravnati in poskrbeti za umiritev stresa,
- izboljšati vaše odnose ter postati bolj odprt za prejemanje ljubezni,
- povezati s svojim višjim jazom, dušo,
- izraziti lastno individualnost in kreativnost,
- postati samozavestnejši in premagati strahove,
- spoznati kaj želite v življenju in kako lahko pomagate drugim.


Na nevsiljiv način, nas pritegnejo tiste barve in barvne kombinacije v stekleničkah ravnovesja, ki vibrirajo v našem energetskem polju, naši auri. Interpretacija izbora barv pomaga, da ozavestimo izzive, ki jih še nismo razrešili, da pogledamo potenciale, ki so nam na voljo ter kateri so tisti darovi, znanja in notranja modrost, ki nam te potenciale pomagajo še dodatno razviti.
 

Om je bil primarni zvok, bog je rekel: bodi svetloba in bila je svetloba. Svetloba, ki se skozi prizmo lomi v barvah mavrice je jezik, ki ga razume in govori naša duša. Aura izhaja iz grščine in pomeni svetlobo, je dih, kvaliteta, ki jo oddaja prostor ali oseba in soma v grščini pomeni telo. Aura-Soma je svetlobno telo, telo sestavljeno iz barv, kvalitet. Ko sem leta 2008 na prvem tečaju opisala, kaj čutim, da je zame Aura-Soma, sem zapisala: toplina v območju srca, občutek, da sem prišla Domov.

 

In v resnici Aura-Soma predstavlja bližnjico med našim fizičnim telesom, našo zemeljsko zavestjo ter dušo. Je hitra pot do svetlobe Doma, ki pomaga, da s spomnimo, kdo smo v resnici in zakaj smo prišli sem, na Zemljo v tem prostoru in času. Leta 2007 sem se prvič srečala z dvobarvnimi stekleničkami ravnovesja in še vedno dobim topel občutek okoli srca, ko vzamem v roke karkoli povezano z Aura-Somo.
 

Sistem Aura-Soma barvne terapije temelji na dejstvu, da vsak posameznik intuitivno vedno ve, kaj je zanj najboljše. Na nevsiljiv in intuitiven način ga pritegnejo tiste barve in barvne kombinacije Ekvilibrium stekleničk oziroma stekelničk ravnotežja, ki jih v tistem trenutku najbolj potrebuje za svoj razvoj. Srce sistema Aura-Some je je namreč nekaj čez 100 barvnih stekleničk, ki človeka ne pustijo ravnodušnega. Barve ga nagovarjajo v jeziku, ki ga njegova podzavest intuitivno prepozna. Vsaka steklenička izraža svje sporočilo in ima svoje področje delovanja. Osnovno sporočilo Aura-Some je: SI BARVE, KI JIH IZBEREŠ IN TE ODRAŽAJO POTREBE TVOJEGA BITJA.

 

Ekvilibrium stekleničke delujejo na več nivojih hkrati, njihova posebnost pa je, da v nas vstopajo preko fizičnega telesa. Ko stekleničko, ki v spodnjem delu vsebuje vodni, v zgornjem delu pa oljni del, pretresemo, dobimo emulzijo, ki jo nanašamo na telo. Eterična olja in izvlečki zelišč in rastlin, esence kristalov ter energija barve vstopijo v naše telo ter preko telesnih tekočin prenesejo aktivne sestavine do ustreznih žlez. Na žleze so »privezane« naše čakre, ki ponesejo informacijo iz stekleničke v naš energetski sistem.

 

Poleg Ekvilibrium stekleničk so v sistemu še pomandri (utekočinjene in energetizirane barve), kvintesence (mojstrske energije), Archanageloi – esence nadangelov, izdelki za osebno nego... Vsi ti izdelki so ustekleničene energije, ki nam pomagajo, da lažje hodimo po poti osebnega in duhovnega razvoja. Aura-Soma je resnično terapija duše, saj nam ponuja neverjetno celovito in globoko transformacijo vseh naših nivojev. Skozi proces transformacije se vedno bolj približujemo svojemu pravemu bistvu in naša duša se prične svetiti in izražati v vsem svojem sijaju.


Aura-Soma je staro vino v novi embalaži in to se kaže v izjemni povezanosti z ostalimi znanji in sistemi: astrologijo, numerologijo, kabalo, tarotom, barvno terapijo, majevskim koledarjem... Odkrivanje Aura-Some postane spoznavanje starodavnega vedenja in poda globlji vpogled v duhovne zakone in spoznanja.

 

Video predstavitev Aura-Some

 

Naj bo MIR, kjer je nervoza,

VESELJE, kjer je žalost,

ZAUPANJE, kjer je skrb,

LJUBEZEN, kjer je strah.