Novice
  • Nadangel Cassiel

    06.09.2015 23:31

    5.9. se je rodila nova Ekvilibrium steklenička, ki v Aura-Somo prinaša izvorni zagon, nekaj novega na novem nivoju. In ravno v teh dneh se spreminja tudi spletna Trgovina za dušo. Sinhronicitete, ki nekaj pomenijo!

FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Aura-Soma izdelki za nego in zdravljenje vaše duše

Dobrodošli v svetu Aura-Some » Aura-Soma izdelki za nego in zdravljenje vaše duše

Si barve, ki jih izbereš in te zrcalijo potrebe tvojega bitja. Stavek, ki v celoti zajame bistvo Aura-Some. Potovanje v čudoviti svet barv in svetlobe je pravi balzam za dušo in ne pravijo zastonj, da je Aura-Soma terapija za dušo. Tekoča svetloba, ujeta v stekleničke, je prava hrana našega bitja. Barve ujete v olje in vodo, pomešane s kristali in rastlinami, vas neustavljivo začarajo, lahko bi celo rekla omamijo. Je vaša vez med fizičnim telesom in svetlobo vaše duše.

 

Poleg stekleničk ravnotežja, poskrbite za podporo vaši energiji s pomandri, ki v vaše avrično polje vnesejo kvalitete in vibracijo, ki jo potrebujete v vsakdanjem življenju. Kvintesence so mojstrske energije za pomoč na vaši duhovni poti, naj bo to v meditaciji ali konkretnih opravilih, ko potrebujete energijsko podporo. Flower Shower šamponi vas očistijo fizično in energetsko. Privoščite si jih vsak dan in hkrati uživajte v njihovih naravnih vonjih. 

 

Aura-Soma je resnično celostna terapija, saj nam ponuja neverjetno celovito in globoko transformacijo vseh naših nivojev. Skozi proces transformacije se vedno bolj približujemo svojemu pravemu bistvu in naša duša se prične svetiti in izražati v vsem svojem sijaju.

 

V kolikor se prvič srečujete z Aura-Somo ali ne veste, katera steklenička bi vam najbolj ustrezala, se naročite na svetovanje.

 

Aura-Soma svetovanje ni le razlaga izbranih stekleničk, je vaš pogovor z lastno dušo skozi jezik barv in svetlobe. Aura-Soma svetovanje vam ponudi vpogled in razlago energij v katerih se nahajate in ko na koncu s seboj odnesete svojo stekleničko ravnotežja, se vaše potovanje šele začne. Izdelki Aura-Some imajo energijsko vibracijo, ki presega kakršenkoli besedni opis. Vsaka oseba, vsaka duša je enkratna in neponovljiva, zato je delovanje izdelkov ravno tako unikatno in neponovljivo. V tednih po svetovanju se bodo informacije in vibracije, ki so bile podane na svetovanju integrirale v vaše vsakdanje življenjske situacije in v vašem življenju se bo zgodil premik, ki ga enostavno ne boste mogli primerjati z ničemer drugim.