Novice
  • Nadangel Cassiel

    06.09.2015 23:31

    5.9. se je rodila nova Ekvilibrium steklenička, ki v Aura-Somo prinaša izvorni zagon, nekaj novega na novem nivoju. In ravno v teh dneh se spreminja tudi spletna Trgovina za dušo. Sinhronicitete, ki nekaj pomenijo!

FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Barve, ki spreminjajo življenje

Dobrodošli v svetu Aura-Some » Barve, ki spreminjajo življenje

Ali veste, da obstaja orodje, ki vam omogoči, da
- izboljšate odnose – sami s seboj in z drugimi,
- občutite varnost na vseh področjih bivanja,
- ustvarite svojo lastno blaginjo,
- okrepite intuicijo in najdete notranji mir,
- postanete srečni na vseh nivojih bivanja.

Če ste iskali čarobno paličico, ki vam to omogoči, ste jo sedaj našli. Aura-Soma ponuja orodje, ki vam vse to omogoča. Stekleničke ravnovesja vsebujejo energije barv, zelišč, kristalov, eteričnih olj ter vode v enkratni kombinaciji, ki vas postavi na novo dimenzijo zavedanja. Dokler ne boste poizkusili, ne boste vedeli, kako lahko je doseči spremembe v življenju!

Barve v stekleničkah namreč govorijo o vaših odločitvah, vaših talentih in darovih, o vaši trenutni situaciji ter potencialni prihodnosti. To vam omogoči razumevanje vašega življenja in situacij v katerih se nahajate. Vloga Aura-Soma svetovanja je , da raziščete in razumete sebe na čustvenem, mentalnem, energetskem ter dušnem nivoju in vas podpre, da zavestno sodelujete v procesu transformacije, ki jo prinašajo izbrane stekleničke. Te žive energije so fantastično orodje, ki vam pomaga narediti korenite spremembe v vašem življenju.

 

OSEBNA KONZULTACIJA

Vse se začne, ko na Aura-Soma svetovanju izbereš svoje štiri stekleničke z enkratno barvno kombinacijo. Tvoje fizično telo, tvoja čustva, misli in duša govorijo skupni jezik barv in ko skupaj interpretirava tvoj izbor, odkriješ zakaj se nahajaš točno tam, kjer se. Ko razumeš sebe, razumeš svoje odzive, ko razvijaš svoje potenciale, dobesedno spreminjaš svojo prihodnost.

Barve v stekleničkah namreč govorijo o tvojih odločitvah, tvojih talentih in darovih, o tvoji trenutni situaciji ter potencialni prihodnosti. To ti omogoči razumevanje tvojega življenja in situacij v katerih se nahajaš. Vloga Aura-Soma svetovanja je, da raziščeš in razumeš sebe na čustvenem, mentalnem, energetskem ter dušnem nivoju in te podpre, da zavestno sodeluješ v procesu transformacije, ki jo prinašajo izbrane stekleničke. Te žive energije so fantastično orodje, ki ti pomaga narediti korenite spremembe v življenju. S teboj oddie domov ena steklenička, ki postane tvoj domači osebni terapevt.

Kaj je dodana vrednost Aura-Soma svetovanja?
•    izbor 4 stekleničk ravnovesja, razlaga izbora in interpretacija barv
•    pregled 4 nivojev zavesti in energijske matrice preteklosti in prihodnosti
•    priporočila in navodila za delo z Aura-Soma izdelki za dosego konkretnih rezultatov
•    zvočni zapis svetovanja na CDju

 

Zmenek z dušo traja uro in pol, cena je 115€ in vključuje interpretacijo 4 izbranih stekleničk, CD in eno stekleničko, ki jo odneseš s seboj. Za vpogled v barve svoje duše in navodila, ki ti jih sporoča pokliči 040 888 978 ali piši na info@manca.siŽelite izvedeti več? Bi radi spoznali, kako barve spreminjajo vaše življenje?

Pišite na info@manca.si

Avtor:ui