Novice
  • Nadangel Cassiel

    06.09.2015 23:31

    5.9. se je rodila nova Ekvilibrium steklenička, ki v Aura-Somo prinaša izvorni zagon, nekaj novega na novem nivoju. In ravno v teh dneh se spreminja tudi spletna Trgovina za dušo. Sinhronicitete, ki nekaj pomenijo!

FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Lekarna za dušo

Dobrodošli v svetu Aura-Some » Lekarna za dušo

S 7.9. so se vse Bachove esence, energijski izdelki ter druge vibracijske esence preselile na nov naslov in sicer www.lekarnazaduso.si. Trgovina za dušo ostaja in je v celoti namenjena sistemu Aura-Some.

 

Gre za posodobitev spletne trgovine, ki omogoča večjo avtomatizacijo pri naročanju, saj trenutna platforma ne omogoča avtomatskega generiranja predračunov, popravljanja naročil in spremljanja zalog. Zato bo tudi za stranke obisk spletne trgovine prijetnejši, izvedba naročil pa poenostavljena.

 

Lekarna za dušo je tako spletni portal z najbolj razširjenimi opisi Bachovih esenc, kar omogoča temeljito samoanalizo in lažje izbiranje ustreznih esenc.

 

V novi trgovini se je potrebno prijaviti oz. registrirati na novo, zato se vam že v naprej zahvaljujemo za potrpežljivost pri ponovni registraciji. Je pa veliko bolj enostavna ;)

 

Manca Razboršek je uvoznica Bachovih esenc proizvajalca Crystal Herbs že od leta 2008 in je tako uvoznica z NAJDALJŠO SPLETNO TRADICIJO v Sloveniji. Začelo se je s spletno trgovino Zdravljenje duše, nadaljevalo s Trgovino za dušo in sedaj preraslo v Lekarno za dušo. Tradicija združena z najnaprednejšimi tehnologijami vam zagotavlja, da vedno dobite tisto, kar vaša duša v danem trenutku najbolj potrebuje!

 

Spremljajte nas tudi preko družbenega omrežja, kjer izveste vedno nekaj novega.

FB Bachove esence

 

Avtor:ui