Novice
  • Nadangel Cassiel

    06.09.2015 23:31

    5.9. se je rodila nova Ekvilibrium steklenička, ki v Aura-Somo prinaša izvorni zagon, nekaj novega na novem nivoju. In ravno v teh dneh se spreminja tudi spletna Trgovina za dušo. Sinhronicitete, ki nekaj pomenijo!

FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Osebna konzultacija

Aura-Soma vam skozi barve prinese zavest in vpogled na vaše vsakdanje življenje z nivoja vaše lastne duše. Aura-Soma je še posebej primerna za vse, ki želite drugačen pogled in perspektivo ter nov način za samorazvoj.

Spletni izbor je drugačen od dejanskega srečanja s stekleničkami v živo, zato vabljeni, da se dogovorite za svoje zmenek z barvami vaše duše v živo.

Sistem Aura-Soma temelji na dejstvu, da vsak posameznik intuitivno vedno ve, kaj je zanj najboljše. Na nevsiljiv in intuitiven način ga pritegnejo tiste barve in barvne kombinacije Ekvilibrium stekleničk oziroma stekelničk ravnotežja, ki jih v tistem trenutku najbolj potrebuje za svoj razvoj. Srce sistema Aura-Some je namreč 114 barvnih stekleničk, ki človeka ne pustijo ravnodušnega. Barve ga nagovarjajo v jeziku, ki ga njegova podzavest intuitivno prepozna. Vsaka steklenička izraža svoje sporočilo in ima svoje področje delovanja. Osnovno sporočilo Aura-Some je:
SI BARVE, KI JIH IZBEREŠ IN TE ODRAŽAJO POTREBE TVOJEGA BITJA.

Aura-Soma je nevsiljiv sistem, ki skozi barve ponuja priložnost za zavedanje in transformacijo. Vabi vas, da delujete na globljih nivojih svojega bitja, ter vam da notranjo moč za premagovanje izzivov. Skozi barve vam prinese zavest in vpogled na vaše vsakdanje življenje z nivoja vaše lastne duše. Aura-Soma je še posebej primerna za vse, ki želite drugačen pogled in perspektivo ter nov način za samorazvoj.

 

OSEBNA KONZULTACIJA

Vse se začne, ko na Aura-Soma svetovanju izbereš svoje štiri stekleničke z enkratno barvno kombinacijo. Tvoje fizično telo, tvoja čustva, misli in duša govorijo skupni jezik barv in ko skupaj interpretirava tvoj izbor, odkriješ zakaj se nahajaš točno tam, kjer se. Ko razumeš sebe, razumeš svoje odzive, ko razvijaš svoje potenciale, dobesedno spreminjaš svojo prihodnost.

Barve v stekleničkah namreč govorijo o tvojih odločitvah, tvojih talentih in darovih, o tvoji trenutni situaciji ter potencialni prihodnosti. To ti omogoči razumevanje tvojega življenja in situacij v katerih se nahajaš. Vloga Aura-Soma svetovanja je, da raziščeš in razumeš sebe na čustvenem, mentalnem, energetskem ter dušnem nivoju in te podpre, da zavestno sodeluješ v procesu transformacije, ki jo prinašajo izbrane stekleničke. Te žive energije so fantastično orodje, ki ti pomaga narediti korenite spremembe v življenju. S teboj oddie domov ena steklenička, ki postane tvoj domači osebni terapevt.

Kaj je dodana vrednost Aura-Soma svetovanja?
•    Razlaga izbora in interpretacija barv ter energijske matrice, ki te podpira
•    pregled 4 nivojev zavesti in energijske matrice preteklosti in prihodnosti
•    priporočila in navodila za delo z Aura-Soma izdelki za dosego konkretnih rezultatov

Med samo interpretacijo se zgodi močan dvig zavesti, ki te poveže s tvojo dušo in tvojim duhovnim vodstvom. Prejmeš razumevanje, navdih in opolnomočenje. Začutiš svoj namen in svoje poslanstvo, prejmeš potrditev prave poti. Gre za dušni coaching, ki ga ne moreš primerjati z nobeno drugo izkušnjo. Ko potem zavestno delaš s svojimi izbranimi stekleničkami, s pomočjo gradiva prejetega na svetovanju, se tvoje potovanje šele prične. Do cilja greš veliko bolj lahkotno, hitreje in z manj ovirami.

Zmenek z dušo traja 2 uri, cena je 115€ in vključuje

  • poglobljeno interpretacijo 4 izbranih stekleničk,
  • zvočni zapis svetovanja na CDju
  • ekvilibrium stekleničko, ki jo odneseš s seboj.

Za vpogled v barve svoje duše in navodila, ki ti jih sporoča pokliči 040 888 978 ali piši na info@manca.si


 

Avtor:ui