Novice
  • Nadangel Cassiel

    06.09.2015 23:31

    5.9. se je rodila nova Ekvilibrium steklenička, ki v Aura-Somo prinaša izvorni zagon, nekaj novega na novem nivoju. In ravno v teh dneh se spreminja tudi spletna Trgovina za dušo. Sinhronicitete, ki nekaj pomenijo!

FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Splošni pogoji

Spletna stran www.trgovinazaduso.si je last podjetja Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p. v nadaljevanju ponudnik. Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2, Uradni list RS, št. 98/04) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna stran je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku - kupcu.

Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh spletne strani brez izjeme. V kolikor se z objavljenimi splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da nakupa prek naše spletne strani ne opravite. Šteje se, da ste z vsakim ogledom ali izpolnitvijo obrazca, opravljeno prek naše spletne strani, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev.

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI 

Kupec je fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke, posredovane ob oddaji naročila.
Fizična oseba je tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za potrošnike, ki so fizične osebe veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov.

V primerih, ko naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.

NAROČANJE IN DOBAVA

Prejeta naročila preko strani www.trgovinazaduso.si se obravnavajo kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih stroškov prekliče naročilo v 12 urah po oddaji naročila na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov manca@zdravljenje-duse.si

Rok dobave je 2-7 delovnih dni od dneva naročila. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo preko elektronske pošte obvestili o nameravanem roku dobave.

Pridržujemo si pravico, da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih artiklov zmanjka na zalogi, če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca, če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji ali če je prišlo do očitne napake v ceniku. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili po elektronski pošti.

NAČIN PLAČILA, DOSTAVA 

Plačilo po povzetju
Naročeno blago poslano na dom ali kateri koli drug naslov v Sloveniji, plačate z gotovino. Vaš strošek je izpisan na vašem računu.

Plačilo po predračunu
Predračun se ne generira avtomatsko, ampak se pošlje posebej po preverbi stanja zaloge.
 
Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna, dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun.
 
Za višino provizije pri plačilu po predračunu, se pozanimajte pri banki, preko katere izvajate plačilo.

Dostavo naročenega blaga na naslov kupca izvede dostavno podjetje Pošta Slovenije. V primeru, da ob dostavi ne boste dosegljivi, lahko paket dvignete na vaši lokalni pošti.

Stroški poštnine 
Stroški poštnine in pakiranja so odvisni od načina plačila: po povzetju ali predračunu. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev in jih krije kupec.
 
VRAČILO BLAGA IN KUPNINE

Odstop od naročila
Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku na elektronski naslov manca@zdravljenje-duse.si

Kupec mora najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, ponudnik kupcu skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila.

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi originalni račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Neprevzem pošiljke
V primeru neprevzema poslane pošiljke brez predhodnega pisnega obvestila o odstopu od pogodbe, vam bomo zaračunali stroške, ki so nastali s poštnino za pošiljanje pošiljke.

VARSTVO PODATKOV

Anonimnost naših uporabnikov je za nas zelo pomembna, zato vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Storili bomo vse, da vaše podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami ali zlorabami.

S potrdilom nakupa dovoljujete, da Manca Razboršek s.p. z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in z namenom obveščanja vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki neomejeno časovno obdobje. Varstvo osebnih podatkov je zagotovljeno skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004).

Kot kupec lahko kadarkoli po elektronski pošti zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja. O tem vas bomo v nadaljnjih petih dneh po elektronski pošti obvestili.

S klikom na gumb "Potrdite naročilo" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno - plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni.

PODATKI O PODJETJU

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.
Brilejeva 2
1000 Ljubljana

DŠ: 48709328
MŠ: 3443965
IBAN SI56 1010 0005 1164 585
Avtor:ui